Tisdag kväll

Det är fruktansvärt sorgligt att So you think you can dance är slut nu.. har suttit som klistrad hela säsongen och varit så grymt imponerad av hur duktiga dom varit. Helt rätt vinnare med Sabra, tänk att hon inte har dansat mer än fyra år..det är rätt otroligt. Nu är det bara att invänta nästa säsong. Tills dess kanske jag skulle anmäla mig till någon dancingkurs?

image1481

Jag gick till affären för att köpa clemåntiner innan, men det hade dom icke! Kom hem med en mozzarella/pesto-pizza och Ramlösa istället. För det är ju nästan samma sak.

Är väldigt osugen på skola imorgon, varje dag har vi en hel uppsjö med saker att ta tag i inför seminariena och på det en tenta i början på november som vi ska hinna plugga inför också.

Nightynight för idag!

Kommentarer
Postat av: Jenny

nej, inte tungan. Jag vill ju ha något som syns :D Kram

Postat av: Tobias

Tråkigt att det är slut då =/

2007-10-03 @ 09:15:39
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: tova

fin blogg du har :) ha en trevlig dag

2007-10-03 @ 10:09:35
URL: http://toowa.blogg.se
Postat av: Emma

Halååja. Jag fixade faktiskt boxer igår så jag låg hela kvällen framför teven =) nu är det bara internet som saknas! Hoppas att allt är bra, pussa på nikko och pollypoli från mig =) KRAM!!

2007-10-03 @ 10:41:16
URL: http://etornqvist.blogg.se
Postat av: Jenny

Åh ÄNTLIGEN säger jag! ÄNTLIGEN kan jag prata med folk om denna hela säsong, som varit helt underbar! Själv höll jag mest på Lacey eller Danny, men är ändå glad att Sabra vann. Hon hade liksom nåt som gick direkt in i hjärtat när man såg henne. DET är stjärnstatus. Kram

2007-10-04 @ 17:29:13
URL: http://jennysundin.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback