Fredagsfråga

image1573
Jag kan börja. Jag tycker att både och är en fin grej, men samtidigt inte nödvändig för mig. Vad det gäller bröllop har jag svårt att se att jag/vi skulle lägga en otrolig mängd pengar på bara en dag (då det bara för sakens skull förmodligen är så att någon av oss får migrän). Å ena sidan hade jag samtidigt kunnat tänka mig ett stort och pampigt bröllop, fast å andra sidan så tänker jag att ett litet privat bröllop på en strand någonstans i världen hade varit det perfekta också.
Äktenskapet.. där ser jag inte så stor skillnad från att vara sambos mer än det juridiska då. Kanske att man känner annorlunda om man har barn tillsammans, jag vet inte.

Kommentarer
Postat av: Jag

Det är så fint. Blir så glad när jag ser min mormor & morfar, farmor & farfar, Mamma & pappa och min kusin som är ihop med hennes kille!

Postat av: Amanda

Jag håller med dig ganska mycket :)
men jag tror nog ändå jag vill gifta mig, är ganska säker på det.

2007-10-12 @ 14:30:55
URL: http://amandafoster.blogg.se
Postat av: Petra

jag vill ha ett litet bröllop. min syster hade ett stort bröllop och hon var så trött att det inte blev nån bröllopsnatt sen. Och de vill man ju ha! :D tycker det är viktigt med att gifta sig men det beror nog på hur jag är uppväxt.

2007-10-12 @ 14:40:35
URL: http://sotnosen.blogg.se
Postat av: tova

en fin grej men inte nödvändingt! man måste vara helt säker på sin sak att man verkligen passar! det ska ju hålla med o inte ta slut efter nån månad!

2007-10-12 @ 14:46:19
URL: http://toowa.blogg.se
Postat av: madde

jättefint beroende på vad man gör. en del har feta bröllop med 300 gäster som de knappt känner.

en del har små unika bröllop med saronger och solbrännor.

en del vet att de älskar varandra utan vigselringarna.

2007-10-12 @ 15:05:29
URL: http://negerboll.blogg.se
Postat av: Ivana

Egentligen så spelar det ingen roll om det är ett stort eller litet bröllop men själva grejen, att via en fin ceremoni lova varandra kärlek i en evighet är underbart. Själva äktenskapet har endast med det juridiska att göra & förmånen att kunna kalla varandra för man & fru, det är hur roligt som helst :)

2007-10-12 @ 15:11:20
URL: http://jagkaninteslutaskriva.blogspot.com
Postat av: emelieu

jag tycker bröllop är jätte fint men det är verkligen inte ett måste! men jag älskar iden med att man är den finaste som brud och så (a)

2007-10-12 @ 15:31:52
URL: http://celebratelife.blogg.se
Postat av: Elisabet

Fint och säkert jättekul men det känns inte nödvändigt.

2007-10-12 @ 15:47:36
URL: http://stenvreten.blogg.se
Postat av: Madde

Jag vill ha ett litet bröllop. skulle kunna tänka mig att gifta min borgligt men vill samtidigt dela dagen med nära och kära =)

2007-10-12 @ 16:38:00
Postat av: anna

*skaka hand*
yes - vi ska överta kontrollen över jeansen!

hmm vet inte riktigt kring det här med äktenskap..
jag o killen har snart varit ihop i 4 år och vi har inte nån förlovning eller så sikte vi tänker inte ens på det utan det som är viktigt är att vi är tillsammans..inga ringar eller " I do's" i världen gör det till nåt viktigare..

jag tycker det är charmigt att mina föräldrar varit gifta så länge jag levt..jag kan tänka mig att gifta mig en dag bara för att liksom göra nåt "nytt" i förhållandet men jag ser det inte som ett måste.
kram

2007-10-12 @ 16:45:11
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Evelina

för mig är äktenskap att liksom höra ihop, och lova att man ska älska varandra hela livet =) men visst, inte behöver man vara gifta för det! Stort bröllop är som du märkt inget för mig, som sagt varför lägga så mkt pengar på nåt som bara är för en dag?
även om det ju är FINT o mysigt att gå på bröllop, så jag hoppas att många jag känner bjuder mig på stora bröllop, haha!
kram

2007-10-12 @ 17:52:31
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Anna

Ungefär samma syn som jag... Tyvärr måste man ju mötas halvvägs med den andra hälften ;)
Och det där med giftermål, så sant, när det blir barn i bilden blir det en helt annan femma!
Trevlig kväll uppe i Umeå!

2007-10-13 @ 18:22:35
URL: http://hockeyfruns.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback