Sunkstartar helgen

Jag är rätt äcklig idag, oduschad och har inga rena kläder kvar. Ahh..jag som tänkte ha helg och göra ingenting, nu måste jag plötsligt göra en massa fräschhetsaktiviteter. Aja, kan komma undan ett tag till.. som tur är så är det vinter och då kan man gömma sin skabbighet under tjocka jackor, mössor och långkalsonger.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hahah.. ja ni kan även bilda en "nypa-Angelica-i-rumpan" klubb. Det är ni iaf båda väldigt bra på.. :)

Postat av: Natalia

Ibland kan det vara skönt att vara lite sunkig :)

Då kanske de var från en annan tillverkare? fast iof står dte inget på påsen, om man kan använda den igen och hur man då ska värma den? jag kan ju testa.

Nu måste ni väl ändå ha massvis med snö? :)

Det lät spännande, var var det för ngt som du pluggar? är lite glömsk!

ha en trevlig helg! kram

2007-11-16 @ 13:19:33
URL: http://hellopiggy.bloggagratis.se
Postat av: Camilla

SVar: Jaså? Jag tror man alltid har sin programplats kvar, så länge man inte har studerat längre än i 8 terminer och tar studieupphåll. Så är det i Karlstad iaf. Men då gäller det även att om man skulle ta en termin och läsa igen, så ska man anmäla studieuppehåll, eftersom man inte läser enligt progammets struktur. Så jag som har läst 6 terminer, måste verkligen tänka på det så jag inte missar min plats. Så jag anmälde faktiskt studieuppehåll för ett år nu i augusti, sen får vi se. Jag kan ju fortfarande läsa igenom och omregistrera mig på de kurser jag har efter mig, vilket är skönt! Men frågan är hur mycket pluggande det blir nu till våren. =)

Ååå, låter som en härlig fredag kväll!
*kram kram*

2007-11-16 @ 14:54:24
URL: http://camc.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback