Skydda skallen

Det här med cykelhjälm. Jag halkade och flög ner på marken i full fart för några vintrar sedan. Låg kvar en stund som paralyserad för att känna efter om jag 1) hade dött 2) hade brutit något. Som tur var fick jag bara några skrubbsår och lite ont i knäet.
Här uppe cyklar alla som galningar trots att det är isiga och hala vägar, och jag kan inte förstå det. Jag halkar var och varannan dag när jag går, om man då tänker på hur mycket farligare det kan bli sittandes på en cykel i hög hastighet.

Har en bekant som jobbat mycket med fysiskt handikappade, många av dom hon har jobbat med har blivit skadade genom cykelolyckor och det har verkligen gett mig en tankeställare.. men samtidigt så tar det emot att använda och släpa med sig hjälm. Hur gör ni, använder ni hjälm när ni cyklar?

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag brukar faktiskt inte använda hjälm, shame on me ;) hur går det för dig idag? KRAM!

Postat av: sofia

Alltså vi har dagar som heter inläsningsdagar eller nåt sånt och då har vi chansen att antingen läsa litteratur eller att gå på egna studiebesök. Konstigt att inte ni har det? Mm, vi ska också ha en skådespelerska som kommer till oss på onsdag. Du får skriva till mig imorrn när hon varit hos er och berätta hur det var :)

2007-11-12 @ 13:58:53
URL: http://sollerax.blogg.se
Postat av: Jim

Det här med hjälm:

Jag vågar, för det första, inte cykla när det ligger is på marken. För det andra tycker jag nog att det är bättre att dö än att skada sig så svart att man bara har huvet kvar, så att säga.

2007-11-12 @ 15:25:29
URL: http://lagerlof.blogg.se
Postat av: Kicko the Pricko

Jag har tänkt skitmycket på det där med hjälm. Jag vill inte ha någon själv men jag försöker tvinga Marcus att använda en. :) Fast du cyklar ju aldrig så för dig är det ju lugnt! ;D (Visst är jag duktig som kommenterar din blogg!)

2007-11-12 @ 16:03:57
Postat av: Wysteriia

Jag äger inte ens en cykel så nej..jag använder inte hjälm ;)

2007-11-12 @ 16:06:08
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: Jenny

Nej, använder aldrig hjälp när jag cyklar.

2007-11-12 @ 21:59:29
URL: http://jenkajenka.blogg.se
Postat av: Marie

Nix det gör jag inte..

2007-11-13 @ 01:13:29
URL: http://marieguld.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback