Råttan och jag

Tjeenamoss, det är Nittolina the hot dog (hö hö hö) som snackar. Det här är min favoritkompis och jag som ligger och gosar, men så började husse fotografera mig och då vart jag tvungen att posa lite - huvudet åt höger, lite uppåt och sen satt bilden!

image1913

Kommentarer
Postat av: sofia

haha, vilken modell ;)
tack detsamma!

Postat av: evelina

sötisvovven =)

2007-11-27 @ 15:47:32
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Evelina

Okej.
Jo jag trivs jätte bra, är en lagomt stor stad för mig. Kommer egentligen från Bjurholm, som ligger 6 mil utanför Umeå. Sveriges minsta kommun, så allt är väl egentligen bättre än det :) Men flyttade hit i höstas för pojkvännen pluggar här.
Jag tycker man har ganska nära till andra städer när man bor till Umeå, men det väl för att jag är van vi alla avstånd, tio mil är ingen sträcka för mig.
Vars är det du kommer ifrån? Har läst det någongång men kommer inte ihåg det nu.
Och din hund, vad är det för ras? Den är ju hur fin som helst!

2007-11-27 @ 15:57:44
URL: http://[email protected]
Postat av: Elin

en birma, som dessutom älksar romerska bågar, du vet choklad. OM jag länar en skål framme på natten kan den vara full av hår och slemmiga romerska bågar... igår käll åt han en liten chklodbit med mig oh MArtin, precis efter att han hade lapa sala... märkligt...

2007-11-27 @ 17:36:49
URL: http://prinsipesans.blogg.se
Postat av: Marie

Åter igen.. Så HIMLA söt!

2007-11-27 @ 19:23:56
URL: http://marieguld.blogg.se
Postat av: Pernilla

Ja, det vill jag också göra - när man vet att man ska på en riktigt fin tillställning och människor frågar märket och man faktiskt kan säga annat än H&M :)

Hunden är riktigt söt - vad är det för ras? Blir otroligt sugen på en egen, det ska jag inte dölja :D

Konstigt att halsbandet inte kom fram. Det kanske tog slut? De verkade ju bli ganska populära - särskilt efter att de låg ute på Veckorevyn. Vi får hålla utkik - jag vill gärna ha ett jag med :)

Nä, inget Desperate för mig ikväll. Jag tjuvkikar på avsnitten som visas i Usa, så jag har redan sett det. Det är dock inte anledningen, utan att vi har hundratusentals kanaler hos mamma - utom kanal5. Helt meningslöst i mitt tycke, så jag är hemskt tacksam över att Internet finns så att jag kan följa min serier ändå :)

2007-11-27 @ 20:04:40
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Supermamsen

Kasper är grymt kär

2007-11-30 @ 18:10:01

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback