Fredag

Hade en riktig sån där dag igår som man kunde ha när man var 13 år och då man var ledig - var man ledig och inget annat. Såg på jag vet inte hur många avsnitt av Grey´s Anatomy så nu är jag helt inne i deras värld. Gäller att återgå till verkligheten snart och vårt seminarium om funktionshinder.

Ikväll får jag besök av en vän från Kiruna och hennes väninna som är på genomresa, mycket trevligt! Vi ska ut och käka något och förmodligen se lite på Idol.
Vad gör du idag?

image1922

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Jag ska försöka sluta jobbet vid två, sen blir det snabbrush in i affären, handla mat, laga middag för släkten som kommer ikväll och kika lite på Idol. Trevlig helg!

Postat av: Pernilla

Härligt att bara vara ledig och kunna titta på serier - det är toppen. Särskilt när det är Grey´s Anatomy. När jag först började ladda ner alla avsnitt låg jag mellan 10-15 avsnitt back och gissa om jag hade att göra då :D

Jo, det måste vara mycket mer rea nu än innan. Det är ju alltid rea nuförtiden. Ofta lyckas jag hålla mig borta i ganska bra mån, men ibland faller man ju dit. Julreorna hittar jag dock nästan aldrig något på. Gör du?

Usch, 15 minus. Jag tycker det är mycket med 6 minus som vi hade en kväll :D Jag hade aldrig klarat den kylan - aldrig. Trivs du med det, eller du längtar lite efter den skånska vintern kanske? :)

Ja, jätteskönt med fredag. Jag ska på tjejmiddag ikväll hos min bästa vän/styvsyster. Tyvärr är hon inte särskilt mycket för Idol, men jag måste se det så jag ska försöka förhandla mig fram till att i alla fall ha det i bakgrunden. Hallå, ja. Måste ju se vem som går till final. Shit, ja. Final nästa vecka. Det innebär att december är här :D

2007-11-30 @ 12:03:22
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Aleya

Nej det blir inga ungar på henne. Hon har avelsförbud pga av en ögoncysta som opererades bort som kattunge. Vi har t om kastrerat henne så att hon inte ska bli hormongalen :)
Ska ni ta ungar på eran?

2007-11-30 @ 14:47:02
URL: http://aleya.webblogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback