Cityrunda

Vi var en vända på stan för att käka och göra lite business, hittade en söt hängsleklänning som fick följa med mig hem. Jag sa: Jag veeet inte om jag har någon klänningbudget kvaar.. A sa: Då får du den av mig Jag: Ja, jag har ju faktiskt namnsdag den 9 december..
Inte nog med det, när han hade vart på Ica kom han hem med en ny Elle dessutom.
Så nu till den relevanta frågan, vad är han ute efter?

image1918

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Haha, det kan man undra!? Men det var snällt av honom i alla fall :)

Postat av: Elisabet

Haha, ja det kan man ju undra vad han är ute efter... Ha en bra kväll!

2007-11-28 @ 22:04:48
URL: http://stenvreten.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jo, det är väl det som är värsta. Jag skulle kunna ha 500 katter och 200 hundar om jag hade kunnat (nästan), men man blir ju väldigt bunden vid dem. Svårt att få någon till att passa dem. Svårt fast man bara har en katt ibland. Men det är väl lite därför jag vill ha en liten hund också - det är lättare att ta med sig den när man ska iväg och folk är oftast mer villiga att ta hand om den.

Jag skulle dock kunna tänka mig ytterligare en katt som sällskap till Charlie när jag är borta. Hade en katt, Daisy, först, men hon var en typisk utekatt och fick flytta till mormor och morfar på landet - där trivs hon bra :) Synd om Charlie bara eftersom han blev ensam kvar - min lillasysters katt är inte mycket att hurra över nu under tiden vi bor här - han fräser bara åt honom :D

Jag ska överväga det där med krukorna. Om inget annat köper jag dem nog själv efter julen :) Som sagt kan man ha nytta av dem en lång tid framöver :)

2007-11-28 @ 22:14:18
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Emma

Åh vilken fin klänning :) hur mår ansiloo? KRAMAR

2007-11-29 @ 11:21:59
URL: http://onlyfortheweak.webblogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback