Bla bla

Nu får jag snart ta och lugna ner mig med det här bloggandet.. jag kan se den kommande månaden framför mig hur jag sitter med uppsatsen och försöker smita, så loggar jag mig in på bliggedibloggen och skriver om allt strunt jag kan tänka på.

Jag kom på att det är ju faktiskt fredag imorgon. Jag har inga storslagna planer, ska diskutera saker & ting med min bättre hälft och kanske gör vi något mer eller mindre mysigt. Får se. Vad jag vet att jag ska göra däremot är två saker: hämta mitt paket från H&M och shoppa julklappar! Pengarna trillar ju in imorgon och då är jag på g.. ut och jaga jaga saker!
Blir det en galen shoppingrunda för dig med imorgon?

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Åh, det är väl typiskt. Har hänt mig flera gånger, så nu kopierar jag allt innan jag skickar iväg det. Känns säkrast så :)

Ja, vad skriver man om snö liksom? Ett barn i Indien har ju säkert ingen aning om vad det är... De har ju inte tv och grejor. Var kommer ditt fadderbarn ifrån?

Jo, jag känner samma tvivel angående kösystem. Perfekt om man bor i staden sedan barnsben och tror att man kommer studera där, men det gör ju också att ingen annan har en chans vilket känns lite surt. Jag menar, inte tusan tänkte mina föräldrar på sådant när jag var liten...och inte jag själv heller för den delen.

Galen shoppingrunda, förresten? Nej, tyvärr. Betalade alla räkningar, förde över pengar till julklappar på ett särskilt konto (så att jag inte slösar dem på saker till mig själv) och dylikt. Hujeda mig vad mycket utgifter den här månaden och sen tågkort på allt det. Suck. Behöver verkligen ett nytt extrajobb. Du jobbar extra, eller hur var det nu?

Godnatt :)

Postat av: lina

Tack för kommentaren =) ! Visst blir man beroende av bloggen? ;)

2007-11-23 @ 07:01:26
URL: http://moonshield.blogg.se
Postat av: caroline

j jag önskar att jag också kunde åka iväg och shoppa men mina pengar kommer inte föränn den sista "/ så det är bara att vänta .

2007-11-23 @ 08:30:55
URL: http://carolinkonraadsson.blogg.se
Postat av: Else

Header och header, det är ju en bild iallafall. Kanske ska jag lyckas styla till något eget nu när jag kan göra det påfritiden :) Usch, jag minns stressen inför jul när man gick i skolan. Nu tar jag bara var dag som den kommer, jätteskönt! Men julklappar ska väl börja inhandlas snart, kanske blir en galen shoppingrunda faktiskt!

Ja, tack, jag tar gärna ett par stycken. Gärna någon från Polen eller något annat land utomlands. Fast svenskar går också bra. Bor de i skåne då eller?

Jag får se om jag lyckas knåpa ihop någon bild ;)

2007-11-23 @ 08:55:54
URL: http://elseviklund.blogg.se
Postat av: sofia

Nej tyvärr, önskar det kunde bli lite shopping för min del, men har nog inte tid :P

2007-11-23 @ 09:59:13
URL: http://millstones.blogg.se
Postat av: anna

njae..jag har inga pengar som trillar in i dag tyvärr, men min sambo har..hehe..han skulle iaf bjuda mig på café på sin lunchrast =)

kramar!

2007-11-23 @ 10:08:30
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Soulmate

Åh, jag skulle velat shoppa jääärnet. Men ska jobba hela helgen. Bläck...

2007-11-23 @ 10:10:52
URL: http://soulmatesoul.blogg.se
Postat av: stina

jag ska inte shoppa idag (om man inte räknar med systemet) men imorgon bär det av till IKEA.. då ska det allt sättas sprätt på moneys.

2007-11-23 @ 11:48:16
URL: http://contaqt.blogg.se
Postat av: Jen

Jag får inte pengar förrän på Måndag :( Så ingen shopping för mig. Lika bra det, ska jobba hela helgen så. Ha en skön fredag.

2007-11-23 @ 12:00:55
URL: http://jenfager.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback