Mysväder

Idag är det riktigt skönt väder, 13 grader och sol. Njuter! Det är sådana här dagar (och resten av sommaren) som man vill ha en liten trädgård. Men bara liten. Det ska jag skaffa mig i framtiden. Fram tills dess har vi vår fejkgräs-beklädda balkong :) Fixar man bara till den lite mer så kan det nog bli riktigt mysigt!

Har ätit en tallrik gröt och sitter nu med "morgon"kaffet. Är ju ledig idag så jag har passat på att ge mig själv en ordentlig sovmorgon. Trots ledighet så ska jag läsa ganska mycket idag, vi valde att göra vårt grupparbete om mäns våld mot kvinnor så efter ett biblioteksbesök har vi nu massor med litteratur att plöja genom. Detta känns så otroligt mycket mer engagerande än de föregående veckorna. Hade god lust att ge Ekonomi-boken till Nikki så att hon får något att tugga på ;) Men eftersom det finns viss risk för komplettering så sket sig den idén.

Imorgon är det Kulturnatta här i stan informerade Angie mig om, så vi ska dit och filura lite. Satt och tittade på programmet och allt jag fastnade för och sa Åhhh till var typ barnarrangemangen, haha.


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback