Låt mig snoooza!

..Det är ljust när jag lägger mig och det är ljust när jag vaknar, det är ljust hela tiden. Jag är inte van vid det, i Skåne är det mörkt ibland. För mig blir det nästan ljus i överflöd. Men man vänjer sig nog såsmåningom.

Sov jättedåligt inatt så nu är jag TRÖTT med mycket stora bokstäver. A ligger och snosar djupt, och det gör såklart det ännu svårare att verkligen stiga upp..hade varit så lätt att lägga mig bara en liiiten stund till ;) Nej, det ska pluggas med gruppen snart så icke.

Papps fyller år idag så nu ska jag ringa och väcka honom (om du läser det här - läs inte längre!)
Har beställt chokladogram åt honom, får se om det kommer fram idag eller om det blir först imorgon. Hur som helst tror jag att han kommer uppskatta lite choklad med hemleverans :)




Kanske en sådan här jag behöver?!

Kommentarer
Postat av: Vanja

Jaa ibland önskar man att man inte hade grannar ;P Men han är mycket trevlig, dock lite oklok när det gäller nätterna! ;P

Postat av: Anonym

haha! .. häftig bild! :P

2007-05-24 @ 11:10:24
URL: http://STYLEBYLISE.BLOGG.SE
Postat av: Helena

Jag visste inte att de fanns chokladogram. Det låter ju jättebra, jag skulle bli glad av att få det. Hoppas att du får en bra dag!

2007-05-24 @ 11:23:15
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Anonym

haha vänta till sommaren!!

2007-05-24 @ 13:07:35
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Elena

Jag kan aldrig somna i sånadär mjuka saker som man har på ögonen (haha, saknar ord), de glider alltid snett och irritetar mej :-P jag flyttade från ryssland när jag var 7år, kul med nån som är intresserad ^^

2007-05-24 @ 14:47:37
URL: http://elenahortin.blogg.se
Postat av: Lena

när steg du upp i morse då? Själv så blev jag RÅFÖRBANNAD imorse då Rocky började sätta gång och pipa klockan 6.15. Inget morronhumör direkt idag tror jag, slämde med dörren (i stort sett i sömnen) så att en tavelram ramlade ner från väggen. Inget trasigt glas iaf hehe. Med tanke på att jag är rätt så bortskämd från Rocky, han själv är hur morgontrött som helst, då han brukar stiga upp först vid tio.. Jaja, sen blev jag snäll igen :)
Du förresten, funderar på nåt till du fyller år, Vilka färger tycker du om? ;)

2007-05-24 @ 15:07:13
URL: http://elnasigrid.blogspot.com
Postat av: Ezgi

Haha jag har precis en sån :D lite jobbig för den kanar bara ner :P

2007-05-24 @ 23:08:29
URL: http://svartanka.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback