Guten morgen

Jag tänkte på en sak. Ni vet när man ser bilder på sig själv, som är tagna för kanske en 5-6 år. Man ser äldre ut nu, men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör att man faktiskt ser äldre ut. Det är ju inte så att det har dykt upp ofantliga mängder med rynkor mellan 17 och 22. Så vad är förändringen?
Där har ni något att klura på, eller så är det bara jag som är så blind att jag inte ser.. ;)

Nu ska jag snart packa min väska med alla de förnödenheter som behövs i skolan - vattenflaska, många överstrykningspennor för nöjets skull att kunna färglägga allt, fikapengar (viktigast) och så vidare..


Kommentarer
Postat av: kim

vad tycker du om spindelmannen3?

Postat av: anna

gud jag förstår preciiis! jag är "bara" 21 men jag känner mig som en gammal kärring ibland! Satt och disskuterade olika saker med min sambos lillasyster som typ fyller 16 snart, och hon visste inte alls vad turtles var, eller macgyver bland annat och så sa jag "gud vad jag känner mig gammal" och hon INSTÄMDE! Jag höll på att ramla baklänges, hon kalla mig gammal!!! GAAAAAAAAAAAAH. jag vill gråta. haha. har också upptäckt att jag börjar få kråksparkar vid ögonen. och min panna rynkar sig ibland. och min käke kan fastna i läge. det är nog lika bra att börja spara till pensionen och köpa en kaktus.

2007-05-10 @ 09:30:33
URL: http://lepinkichet.blogg.se
Postat av: Camilla

Socionom funderade jag också på ett tag. Verkar kul, förstår att du trivs!

Nä du, ekonomi är inte min starka sida heller. Läser en del statistik på min utbildning och det är rätt klurigt..och inte så himla kul :-)

2007-05-10 @ 09:32:34
URL: http://cutie.bloggagratis.se
Postat av: Kickmaster

Vad duktig du är som går till skolan! Jag ska gå...imorgon. I suck!

2007-05-10 @ 09:55:14
URL: http://hilarious.blogg.se
Postat av: jÄänniii

Hahaha.. Ja jag vet! Fast ibland när jag kollar på bilder så tycker jag att jag ser bättre ut nu än vad man gjorde då om man tittar på frisyr, kläder osv! haha.. Men när jag var yngre så hade man så fin hy och var så naturlig på något sätt! Kanske borde sätta in lite gamla bilder och några nya på bloggen för att jämföra =) hehe..

2007-05-10 @ 10:32:32
URL: http://zis.blogg.se
Postat av: Millan

Tack :) Jag har sen jag var 14 velat jobba som skol-kurator. Själv hade jag en riktigt inkompetent sådan på min skola så det har gett mig motivationen. Jag har jobbat som undersköterska ett bra tag, med äldre men alltid velat jobba med ungdomar. Allt för många ungdomar mår dåligt. Vad vill du jobba med efter din utbildning? :) Kram

2007-05-10 @ 11:20:18
URL: http://millian.blogg.se
Postat av: Helena

Det är jätteskumt det där med utseende. Helt plötsligt vaknar man bara en morgon och är typ gammal. Men man vet inte hur det gick till, man var ju fortfarande ung kvällen innan.Eller?

2007-05-10 @ 12:21:43
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Anonym

m..undrar oxå det!!

2007-05-10 @ 13:09:06
URL: http://fmhem.blogg.se
Postat av: anna

Visst är man så sugen på att komma iväg till en strand vid medelhavet :) Tänkte unna mig lite semster innan allt jobb i sommar ;) kram

2007-05-10 @ 13:24:25
URL: http://ages.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback