Är du en A eller B-människa?



Tror ni inte att Tv3 slutar fungera någong gång runt 20-tiden = jag missade halva Top Model. Rätt person åkte i allafall ut!
Hade seminarie imorse kl 8, kom hem strax efter 10 och däckade på soffan ihopknölad. Vaknade nästan tre timmar senare och sedan dess har tiden gått alldeles för fort. Varmt har det varit idag, riktigt varmt och så har det snöat lite snöblandat regn - kändes nästan som skånsk vinter för en stund.

Vi har inte så extremt mycket bunden till i skolan, just nu känns det som att vi är i skolan rätt lite - meen, jag har accepterat läget att under ca 3 år framöver kommer jag inte känna mig helt och fullständigt ledig mer än några dagar i rad på sin höjd. Eller ok, några veckor på sommaren skulle det vara isåfall. Mestadels av sommaren måste man jobba och resten av året är det knappast några lov. Tur att det för det mesta är rätt kul med pluggandet, annars är det knappast den ultimata situationen att vara mer eller mindre stressad konstant i över 3 år för drygt 7000 kr i månaden ;)



"Hur många har i vinter inte velat kasta väckarklockan i väggen när den skräller klockan sex på morgonen? Ja, de som är B-människor har kanske till och med gjort slag i saken. B-människor är nämligen nattugglor. De gillar inte att gå upp i arla morgonstunden. De kommer helt enkelt inte igång förrän en bit in på förmiddagen. Dessa morgontrötta tar dock varken arbetslivet eller skolorna hänsyn till. Alla ska starta sin arbetsdag samma tid varje dag året runt. Basta. Och även om A-människorna, dessa morgonpigga typer, har ett försprång, masar sig också de flesta B-människor upp fast det tar på krafterna. Dessutom ska de stå ut med att nästan skämmas för att de är funtade som de är. Bara uttrycket, B-människa, säger ju direkt att här är några som samhället tycker är lite sämre. Men nu börjar det hända saker som kan komma att gynna de hittills lite tilltufsade B-människorna. Som så många gånger förr är det tillgång och efterfrågan som styr utvecklingen".

Text tagen ur:
http://hd.se/opinion/2007/01/29/nu-faar-b-maenniskor-en-chans/

Läs även denna artikeln:

http://www.suntliv.nu/AFATemplates/Page.aspx?id=9477


JAG ÄR INTE ENSAAM ;)




Kommentarer
Postat av: Jenny

Jo men precis man ser de på nosen å så :) Er Nikki va jätte söt!!!!! Hon ser faktiskt ut som ett litet busfrö!

Postat av: Jenny

Jo men precis man ser de på nosen å så :) Er Nikki va jätte söt!!!!! Hon ser faktiskt ut som ett litet busfrö!

2007-03-07 @ 14:40:08
URL: http://vofflan.blogg.se
Postat av: Linn

www.leshop.se sedan klickar du in dig under fliken "örhängen". Lycka till!:D

2007-03-07 @ 19:28:08
URL: http://linnruby.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback