Supa dupa powers

Du supermänniska som har heltidsjobb, sambo, djur..pöööliiis berätta för mig hur man gör.

Vaknar 7.30 och är hemma nästan 12 timmar senare. Då ska hunden ut, katten har spytt på mattan och jag är vrålhungrig. Tvätten från igår ligger fortfarande i IKEA-kassar och hälften hänger kvar på torkstället. Vill bara lägga mig på soffan och blunda.

Ni som dessutom har barn, hur hinner ni ha någon hobby eller träna, städa, laga ordentlig mat, hur hinner ni ens skita i lugn och ro?

Hursomhelst, jag beundrar er verkligen.

Kommentarer
Postat av: saom

Word. Känner igen mig i stressen. Och då har jag inga barn.

Postat av: Sofia

tack, aa det var skönt, dock mest bara regn ;P
usch, det där låter verkligen jobbigt! :/

2007-07-10 @ 20:07:39
URL: http://millstone.bloggspace.se
Postat av: Matilda

trist med stress..

2007-07-10 @ 20:13:46
URL: http://miliz.blogg.se
Postat av: Anonym

svar på inlägget: JAG vet knappt hur man gör, men nu när jag inte sover borta 1/3 av månaden känns livet helt plötsligt lättare. Men om man lägger till barn vete sjutton! Kanske inte e
så konstigt att det är så mkt skilsmässor ändå!?
vitt o rött guld tillsammans är faktiskt fint, o det är ju högst modernt! Vitt guld är lite dyrare än vanligt guld, men vill ni ha det så köp på ett ställe där dom använder BRA guld! det är därför vi ska ha nya ringar, så jobbigt att behöva lämna in dom för rodiering med jämna mellanrum!
kram

2007-07-10 @ 20:14:34
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: fry

försök att se bortom kaoset och unna dig en liten spa-stund per dag. så överlever jag. och min situation är densamma. men nu är det semester. en och en halv vecka till. pussen!

2007-07-11 @ 10:53:59
URL: http://fry.blogg.se
Postat av: Sanna

Bra fråga, hur gör man? Själv kommer jag sällan från jobbet före 19.30 och efter det är man ju inte sitt allra piggaste. Sen har man en häst att ta hand om och en sambo som kanske vill umgås med mig mer än när vi sover tillsammans så det blir ganska tight.. Dygnet borde ha 10 timmar till i min värld :P

2007-07-11 @ 12:59:00
URL: http://gwanii.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback