Should I stay or should I go?

Jag har en vän(-inna) som är en av de rastlösaste människor jag träffat..hon har inte bott på samma ställe mer än max ett år i taget och har på de senaste åren gått tre olika utbildningar och haft x antal jobb. Och hon trivs med det, hon mår bra med den livsstilen. Sen känner jag människor som har bott i samma bostad över 30 år och det bästa de vet är just den tryggheten och att slippa alla överasskningar som nya ställen för med sig.
 Framförallt förr var mina ledord nytt & något annat..jag har definitivt lugnat ner mig men skulle till exempel aldrig kunna tänka mig att stanna på ett och samma ställe resten av mitt liv, bara tanken på det får mig att bli lite smått deprimerad.
Jag har all respekt för dem som inte vill flytta och röra på sig för jämnan, däremot har jag väldigt lite förståelse för det. Nyfikenhet ligger så djupt inbäddat i min personlighet så det är svårt att se hur man inte kan vilja upptäcka nya ställen.

Hurdan är du?

Kommentarer
Postat av: Sofia

Svar: Hah aa gör de!

Postat av: Emma

Jag älskar att vara på resande fot, träffa nya människor och vara allmänt impulsiv. Men trots att jag är utless på övik och allt vad staden innehåller så är hemma alltid hemma, och trivs rätt bra ändå. Det blir mkt vad man gör det till också.

2007-07-30 @ 18:52:15
URL: http://etornqvist.blogg.se
Postat av: Emma

Ja precis. Min plan var egentligen att flytta till sthlm och utbilda mig till reseledare,kom även in på en utbildning där. Men när björn kom in i mitt liv så kändes övik mer bättre, eller vad man ska säga. Livet kändes så mycket lättare. Jag har precis varit ute på en timmas prommis, och nu är det tvn som gäller resten av kvällen. Själv då?

2007-07-30 @ 19:44:38
URL: http://etornqvist.blogg.se
Postat av: Mimmie

jag är nog bådadera. Gillar att upptäckta nya saker, men trivs jag i min bostad kan jag klara mig där länge bara jag får resa och variera min fritid.. tror jag.

2007-07-30 @ 21:00:48
URL: http://ledume.blogg.se
Postat av: Carolita

Jag är nog en blandning, har inga problem att vara på resande och har inte heller några somhelst problem att
vara på ett och samma ställe...

2007-07-30 @ 21:33:29
URL: http://www.chululi.blogg.se
Postat av: Tessan

Man måste se möjligheten i de tillfällen som dyker upp. Alla gör inte det, eller är rent av fega, och då går resten av livet och ångrar sig istället. Jag har varit runt hur mycket som helst (funderade faktiskt för inte så länge sen på att nu har jag varit i Sverige i drygt två år, så länge har jag inte varit hemma sen gymnasiet, och i höst är det dags igen!). Jag älskar att röra på mig, men nu känner jag att tre månader på resande fot är lagom och bo på samma ställe resten av mitt liv kommer jag definitivt inte att göra;)

2007-07-31 @ 13:14:07
URL: http://misstessan.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback