Hur träffades ni?


A och jag träffades på ett uteställe i Lund genom gemensamma vänner. Jag tvingade upp honom på dansgolvet och sen vart det grillkvällar, filmkvällar och efter ett tag var det han och jag. Inte särskilt orginellt men på den vägen vart det och jag är oerhört glad att vi båda var på Stortorget just den kvällen.


Hur och var träffades du och din partner?




Kommentarer
Postat av: E

det där lät romantiskt!
om man ändå hade någon,kanske snart :)

Postat av: martina

Jag o min älskling träffades på högkoslans bartömning innan terminens slut förra sommaren, sen gick vi pån date dagen efter. Vi lagade mat åkte inlines o kollade på film o sen blev vi ihop=)

2007-07-25 @ 13:32:01
URL: http://rosadamen.blogg.se
Postat av: Patricia

Trevligt! (: Jag har ju ingen.. ;) Lite tidigt att skaffa en "riktig" också, i och med jag är 14 år.. x)

2007-07-25 @ 13:34:25
URL: http://neutralnews.blogg.se
Postat av: Jojjo

Svar: men de är ju inte bara pommesen som är onyttig... du har ju dressing och sedan är de ju ljust bröd. Men äter du bara hamburgaren och salladen så är de bra mat, men de gör man ju inte? ellerhur??:)
men ibland måste man unna sig :)

2007-07-25 @ 14:01:05
URL: http://www.joojjjjoo.blogg.se
Postat av: Elin

Min sambo (från gällivare) gick skola nere "hos mig" i kalix, i samma klass som en av mina kompisars storebror, vi träffades på en fest. blev kompisar och var det i 3 år innan det blev nått annat. jag lämnade kalix för gällivare för år sen, och det ångrar jag inte för en sekund :)

2007-07-25 @ 14:05:46
URL: http://elliin.bloggagratis.se
Postat av: M

jag pluggar till personalvetare i kristianstad

2007-07-25 @ 14:12:14
URL: http://rosadamen.blogg.se
Postat av: Emma

Lustigt nog på krogen. Jag var nere i kramfors (8 mil söder om övik) för att festa med gamla gymnasiepolare. Vi sprang på varandra av en slump,hånglade lite & trodde inte vi skulle höras av mer. Men där bedrog vi oss allt. Nu 4 månader senare står vi fortfarande hand i hand. ;)

2007-07-25 @ 15:34:39
URL: http://etornqvist.blogg.se
Postat av: Mästaren och Margarinet

Vi träffades utanför wc:n på en 747 mellan Singapore och London. I hennes ögon fanns det något blänkande som skvallrade om att vi skulle bli medlemmar i 10000-metersklubben, vilket vi också blev. När vi sedan började snacka med varandra så märkte vi att det stämde - att vi båda var svenskar tyckte vi var otroligt roligt i den stunden när vi trott att vi lägrat någon britt eller brittiska...
Nu ska vi precis gifta oss, men vi ljuger fortfarande om hur vi träffades. Det känns lite pinsamt att berätta att vi hade sex innan vi visste varandras namn eller ens hade sagt något till varandra...

2007-07-25 @ 16:20:10
URL: http://mastarenomargarinet.blogg.se
Postat av: evelina

du har nog redan läst vår historia =)
vad är det för bild? fiiin =)
kram

2007-07-25 @ 19:08:34
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Ankie

Det här får du inte kommentera på min blogg! Men jag måste bara få berätta hur jag träffade min nuvarande pojke (eller date.. vi är kanske inte tillsammans än.. men typ)... Vi träffades på TUNNELBANAN i Stockholm... han vände sig om i rulltrappan och frågade om jag visste om det fanns några schyssta klubbar som var öppna den kvällen (det var en måndag). Jag svarade nåt i stil med att jag inte visste för jag var inte heller därifrån. Sen fortsatte vi bara prata o sen gick vi o tog en öl... jag åkte hem till umeå samma kväll..men vi bytte nummer o har hörts o setts sen dess o i helgen kommer han hit (ändå från lund!) o hälsar på mig :) Han bor i Lund, men ska troligtvis flytta till Stockholm i höst. Skåning + norrlänning = sant? :D

2007-07-26 @ 08:15:45

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback