Bakis och skakis

På skakiga ben gick jag ut med Nikki, satte mig i solen på en gräskulle och släppte henne lös så hon fick nosa runt lite. Blev sen inspirerad till att äta äggröra av Evelina så jag gick till affären och plockade på mig allt nödvändigt för en ordentlig bakis-frukost. Det blev äggröra, bacon, baked beans, rostbröd med aprikosmarmelad och té till det. Underbar måltid en dag som den här!
Lyxade till det med en När & Fjärran och Skrap-Bingo också, det är lagom underhållning på min nivå idag.. och så Justice ikväll.

Kikade på schemat när A och jag skulle kunna åka iväg på en weekend men det ser illa ut. Skulle vi åka lördag morgon och köra låt säga 20 mil så har vi halva lördagen och halva söndagen på oss bara. Känns kanske inte helt värt att lägga ner en massa pengar på ett dygn?! Ett annat alternativ är att spara allt vad vi kan nu och försöka komma iväg till ngt spännande (exempelvis New York) till hösten/vintern.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej hej!! (sessan vinkar och tittar norrut)
ooo vilka planer.. new york... najs!!!
kram!

Postat av: Egoina

eller hur.. normalt att svara på toa? :P

2007-07-01 @ 14:38:32
URL: http://egoina.blogg.se
Postat av: elinor

va fina :)
går dom bra ihop?

2007-07-01 @ 14:40:35
URL: http://elinorb.blogg.se
Postat av: anna

lät som en underbar frukost det!
kram!

2007-07-01 @ 14:43:45
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: jÄänniii

Vilken seriös bakisfrukost! :D
ja kameran kommer bli missed, får se om jag köper mig ngn ny nu snart! Lagning är ju inte lönt för den crapen :P
Och daimtårta! det måste jag försöka få ngn att köpa till mig, finns ju inte på willys här vid mig :( Farligt att läsa bloggar, man blir ju frestad av allt möjligt! Kraam

2007-07-01 @ 15:02:06
URL: http://zis.blogg.se
Postat av: Tessan

Underbar bakisfrukost! Ska också göra det nästa gång (nä, just det, aldrig mer...haha), men måste nog handla dagen innan med risk för att det inte blir annars. Impad av din handlingsförmåga;)

2007-07-01 @ 19:06:29
URL: http://misstessan.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback