And the winners is..

Jag tror inte att det kommer komma någon plötslig anstormning med svar i namntävlingen, så den avslutas härmed och vinnaren äääääär: EVELINA!.. som också var den enda som gissade rätt, Anders heter min honungspaj alltså.

image793Det blev pizza till middag, den här varianten var riktigt god för att vara fryse-pizza. Nyttig får jag vara en annan dag. Festade till det så pass att jag köpte en jordgubbs-Sandwich med som är kvällens tv-snacks.

Fick post idag angående min bebis: kameran. "Reparationen är dessvärre försenad, bla bla.. du får vänta ytterligare två veckor tills den är klar" Väldigt överraskande.
Jag avskyr att vänta. Särskilt när det gäller saker som man betalt ett antal tusenlappar för, som dessutom är nästan helt nya.
Men det är det jag säger, det var bättre förr.. ta de gamla Nokia-tegelstenarna till mobiltelefoner som exempel. Aldrig att dom gick sönder, det var stabila pålitliga saker. Nuförtiden så ska det göras så jädrans komplicerat och det känns som hälften av det man köper är tillverkat i fullt medvetet syfte att gå sönder så fort som möjligt så att man ska köpa nytt. Eller så är det jag som lyckas skaffa de tekniska svarta fåren, jämt.

image794

Vad är det jag fotar med nu då? En inte så grym kamera som jag har fått låna ett tag (dock inte av butiken där jag köpte min kamera..)

Kommentarer
Postat av: Anonym

tjoho! grattis till mig =) sök på eniro =) du hittar mig nog =) du vet ju namn o stad!
fryspizza kan faktiskt vara najs, o man kan ju lägga på lite extra gott själv!
kramar!!

Postat av: Estelle

Designen är supersvår att fixa på metrobloggen desvärre, men allt annat är bra :)

2007-07-10 @ 22:23:02
URL: http://metrobloggen.se/SandraEstelle
Postat av: Sofia

haha usch ja, nu får värmen komma och stanna! verkar som att ingen haft särskilt bra väder.
gud så gott med pizza förresten, det var väldigt länge sen! :)

2007-07-10 @ 22:52:46
URL: http://millstone.bloggspace.se
Postat av: Ivana

Hugga dessa reparationer. Skulle själv behöva skicka in min kamera men jag väntar tills jag vet att jag inte kommer behöva den på bra länge med tanke på hur lång tid det kan ta att få tillbaka den...

2007-07-10 @ 23:05:23
URL: http://pimpgizmo.blogspot.com

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback