Tidsfördriv

Jag fryser, jag fryser, jag fryser! Snälla vår och sommar - kom NU!
Har egentligen inget vettigt att skriva, utan tänkte mest fördriva tiden tills jag ska gå till skolan, sitter så gott som färdig och vill få seminariet avklarat så jag sedan kan gå hem och ta på mig myskläderna och lägga mig under filten på soffan!
Fick frukost på sängen i förmiddags, korvmackor och varm choklad -yummie! Jag har en snäll sambo, puss puss puss! Som dessutom fyller år på söndag. Jag har försökt lura folk att även jag fyller år på söndag så att jag kan få presenter men det har inte gått så bra..(attans!).
Utifall att ngn har en massa pengar över och har lust att köpa presenter till mig, så skulle jag vilja ha följande:
♦ O.C dvd:er säsong 3
♦ Gardiner till vardagsrummet, det är lite tomt i fönsterna för tillfället
♦ En massa bra böcker som det är lång kö till på bibblan
♦ Skor, framförallt stövlar
♦ En tur med islandshästar hade varit trevligt med..

Efter kursen som vi läser nu är vi klara med ungefär 25 % av utbildningen. Tiden har verkligen gått snabbt sedan vi började och innan man vet ordet av så sitter vi väl på vår examensdag och är färdiga socionomer! Tror visserligen att jag kommer vilja läsa till något efter de tre och ett halvt obligatoriska åren så att man är specialiserad på något - vad det kommer bli har jag ingen aning om idag! Varje sak vi läser om så tänker man -ahaa..det är det här jag vill och ska jobba med!! Och så fortsätter det så för varje sak vi inriktar oss på.. med undantag för vissa saker då..

Nu får det vara nog med skriverier, måste packa väskan med alla förnödenheter innan jag går kom jag på..! Auf wiedersehen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack så mkt för feedbacken! Det betyder mkt för oss. Vi hoppas kunna nå ut till många och är glada att du hittat vår blogg. Får man fråga hur du hittade den?
/Fanny och Frida (Lägre Volym)

Postat av: rebecka

Hej! tack för kommentaren! Jo det blir lite dåligt med det där..ibland får man känslan av meningslöshet som att man desperat skriker ut i tomma intet..inte för att man skriker så viktiga saker alltid, men ändå:) Red också på islandshästar som liten, är SÅ goa!

2007-02-23 @ 13:05:54
URL: http://beckal.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback