Tur i oturen

Vaknade med ett ryck och såg på klockan: 7.56, skulle börja 8.15. Ringer i panik till klasskompisen som jag skulle opponera på, hon är magsjuk. Ringer vidare till läraren, när ska jag komma då? 10.00, okej skönt, då behöver jag inte kasta mig iväg. Det enda jag har i mitt huvud just nu är sängensovansnarkasnooooz. Och Poco´s Keep on tryin, fantastiskt skön låt, lyssna och hör vad du tycker:


Kommentarer
Postat av: Evelina

haha ja det var verkligen tur i oturen =)
så hade jag det med en gång, vaknade magsjuk och skulle på arbetsintervju. Efter många om o men bestämmer jag mig för att ringa chefen och säga att jag inte kan komma, o då säger hon att brukaren som skulle komma upp från småland bara för den dagen, också var sjuk! Det var lycka =)

kram

Postat av: Pernilla

Åh, det låten är så mysig.

Ja, ibland är handledning bra - ibland onödigt. Vår var helt onödig exempelvis. Hoppas du får hjälp med etiken - jag kan inte komma på något så här på rak arm, men jag minns att vi hade ett häfte om det precis i början..

Jo, min kompis gick på Internat i gymnasiet och de verkade ha ett ganska...intressant liv må jag säga :) Malmö har också journalistinriktning. Jag gick samhäll-samhäll och försökte byta över redan första terminen i ettan. För Petri (som utbildningen fanns på) gick det utmärkt - men Höörs kommun ville inte betala av någon anledning. Men, men. Det slutade bra ändå :)

2007-12-14 @ 10:03:02
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Emma

haj haaj! jo jag sovde gott inatt, men kunde inte somna sådär jättetidigt..störigt..men nu är jag i skolan och ska snart bege mig hemåt för att städa lägenheten från topp till tå! hur har din dag varit hittilss? kram!

2007-12-14 @ 13:09:33
URL: http://onlyfortheweak.webblogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback