Torsdag

image2064Morgon(förmiddag)stund har guld...njaae, men vaken är jag åtminstone. Har gosat med snooz-Polly som jag inte kommer se på över en vecka nu och ätit en skål med cornflakes & stenhårda russin till det.
Bara att sätta igång med dagen!

Stort PS. Glöm inte Magnus Betnérs Inget är heligt på Femman ikväll 21.00.











Kommentarer
Postat av: Amore

jag borde verkligen också göra listor som du gjort.. Man får nog mycket mer gjort då!

vad roligt att en blivande socionom hittat till min blogg! Kommer ihåg b-uppsatsen,men den kommer bli färdig o då kan du njuta av att du gjorde den! Vad har du skrivit om?

Det stämmer att jag läser (nästan läst) till Socionom. har pluggat på Lunds Universitet (både i Lund och helsingborg)Jag måste säga att min upplevelse av utbildning har åkt berg-o-dalbana. De första två terminerna undrade jag vad jag i hela fridens namn gjorde där, det var verkligen inte alls som jag tänkt mig (halkade in på socionom utbildningen bara så där och sedan stannade jag kvar). det hela blev bättre på tredje terminen och på praktiken (som jag gjorde i Italien) förstod jag varför jag valt att bli Socionom. Min absolut bästa kurs har varit den jag går nu, familjebehandling (som de tyvärr ska lägga ner
i o m Bologna processen, de tycker den är allt för lik Steg 1 utbildningen), jag har älskat varje sekund av kursen!

Är det något mer du undrar får du mer än gärna fråga, bara roligt!

lycka till med B-uppsatsen!

Postat av: Aleya

Har satt maken på att spela in det, själv är jag i luften då. Jag har också massor att göra idag och ändå har jag fastnat här vid datorn, bäst att lägga på ett kål!

2007-12-20 @ 12:10:38
URL: http://aleya.webblogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback