Rosa pryl..men vad är det egentligen?


image2048


En fotmassagegrej såklart (och samtidigt kattleksak). Mycket beroendeframkallande är den..går inte längre att bara sitta på soffan utan fotmassagegrejen. Är den dyr & svår att få tag på? Nej, inte alls.. 29,50 på H&M. Tips: Köp två!

Kommentarer
Postat av: Natta

hahaha det är ju så sant. Drömde själv om bloggen inatt, lite mer av en mardröm ;P

Postat av: Pernilla

Hmm...föreställer mig att den ska vara skön. Det går sådär. Får nog köpa en och testa - tack för tipset! :)

Härligt med julkänsla. Jag kämpar fortfarande. Sitter vid granen, tittar på julklapparna men nä, inget händer :-/ Men det kommer nog - om inget annat så på julafton får jag hoppas. Stackars dig dock som måste lämna snön och äkta julkänslor för ett regnigt Skåne.

Jo, många produkter fungerar ju bättre på kort hår. Har dock hört av människor med långt har att den fungerar även på dem så jag får helt enkelt köpa ett eget och testa. Har väl inget att förlora antar jag :)

2007-12-19 @ 19:06:34
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Jenni

Tell T... ;)

2007-12-19 @ 19:10:18
URL: http://missjenni.blogg.se
Postat av: Pernilla

Just det, lägenheten. Helt snurrig i bollen nu. Det är en etta med kokvrå (sa de, men det ska ändå vara ett kök där man får plats med bord - helknäpp beskrivning) på 30 kvm i centrala Höör. Inget som lockar jättemycket, men vad gör man när man inte får något annat? :) Har ju inte helt fått besked att jag får den om jag vill ha den, men jag hoppas på att jag kan få komma och kolla i alla fall :)

2007-12-19 @ 19:11:57
URL: http://pernillah.tjejsajten.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback