Kärlek är dyrt

Det är inte klokt vad förlovningsringar kostar! Jag blir helt matt av att se priserna. Här försöker man vara romantisk och förena sin kärlek med en liten ring och så vidare, men det kommer snarare ta förhållandet till total katastrof när man köpt ringar för flera tusen och sen får sitta på soffan resten av året och äta skorpor.

Kanske skulle köpa en enkel guldring och sätta i en gigantisk fejkdiamant? Ja, vilken bra idé!


Kommentarer
Postat av: Jenni

ojojoj...

Postat av: Sandie

Fina ringar... å jag vet...det är dyrt...

2007-12-06 @ 21:08:20
URL: http://chipset.webblogg.se
Postat av: Johanna

Men... oj vilka fina ringar! :D

TYVÄRR kostar de. Jag vet! Taskigt. De borde ju vara subventionerade. Eller nåt? I alla fall om man förlovar sig på RIKTIGT (inte när man är 17 år och varit ihop 2 månader :p)

Måste bara säga att den där guldringen till vänster är exakt samma modell som min förlovningsring förutom att vi har titan! För det tyckte Joris var snyggast... och jaaaaa, om ens kille ha mycket starka åsikter i ringfrågan tyckte jag att jag kunde hänga på. Så länge jag fick lite glitter.... hihi.

2007-12-06 @ 21:54:30
URL: http://www.snartvuxen.blogspot.com
Postat av: Jim

Kring detta tänker jag att det här med att köpa ringar är något jag ångrar att jag gjorde. Fast jag var ganska ung en gång - plötsligt började man ta sin partner för givet osv. Men visst är det fantastiskt romantiskt, och jag kommer säkert ta chansen nästa gång jag får den. Att det är dyrt är en annan femma. Jag har fått för mig att det bara är tjejen som sedan sak byta till vigselring, mannen behåller förlovningsringen när de gifter sig. Men vad vet jag. Man ska investera i en ring och man verkligen tycker att det är värt det, och det kan det absolut vara!

Sedan tänkte jag tipsa om min nya blogg!

2007-12-07 @ 09:43:37
URL: http://klubb24.se
Postat av: Pernilla

Åh, ska ni förlova er? Ja, det är verkligen hutlöst dyrt med ringar. Man vill ju ändå ha en fin som man kommer trivas med resten av livet. Men jag tänkte, skorpor är ganska dyra nuförtiden de också ;)

Tycker absolut att du ska testa Essie - de är kanon. Tycker jag i alla fall, så du får skälla på mig om du inte tycker detsamma..

Usch, ja. Jag hoppas verkligen, verkligen Amanda. Undersökningarna har ju visat att Marie är en lite större favorit än Amanda, alltmedan bloggvärlden verkar hoppas på Amanda. Ska bli spännande att se. Det är väl ingen katastrof om Marie vinner, men jag vill inte se henne som vinnare. Hur tror du det går? Hur vill du att det ska gå?

Ha en trevlig helg!

2007-12-07 @ 09:50:13
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: KAJSA!

Man behöver ju inte ha värsta diamantringen...

2007-12-07 @ 12:29:19
URL: http://spiceupyourlife.blogg.se/
Postat av: zanna

vilka enkla fina ringar. vart hittade du dom? ;D

2007-12-07 @ 12:39:15
URL: http://enoksson.blogg.se
Postat av: sari

Hejsan!
Det är ju inte den lyxigaste ringarna man ska kolla efter.
Det finns erbjudande ibland om att
FÅ 2 ringar & BETALA FÖR 1. Det viktigaste är ju känslorna och hur man firar sin förlovning med mycket romantik och lycka.Sedan spelar det ingen roll om man köper ringarna i godisautomaten. Förnya ringarna kan man göra när ekonomin är bra.
Så fram med mer känslor,värme och gör det bästa av situationen när man verkligen vill förlova sig.

2007-12-07 @ 13:14:51
URL: http://morsan39.blogg

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback