Colours

Grått ute..eller mer åt det svarta hållet just nu, förhoppningsvis snart massor med vitt - temperaturen börjar sjunka så kanske. Grå bild i alla fall, men grått är väl flott?

image1954

Kommentarer
Postat av: Evelina

vad söt du är där du sitter o läser =)

jag vet faktiskt inte när man ska skicka ut inbjudningarna =) Alltså egentligen behöver vi ju inga kort eftersom vi vet att de vi bjuder kommer, men det är ju en kul grej =) jag skulle gissa på att 3 månader innan är en bra tid att skicka ut dom..

kram

Postat av: Pernilla

Usch, ja. Jag hatar all formalia kring uppsatser - det är det som tar all tid. Särskilt som du, ja och jag också för den delen, gör en litteraturstudie - ibland är det svårt att få det inledande kapitlet bra.

Åh, Warszawa, vad mysigt (tror jag, har aldrig varit där). Ska ni göra något särskilt där eller mest bara umgås och ha trevligt?

Nä, inga resplaner för mig mer än inombords. Jag brukar resa i alla fall en gång om året nu sen några år tillbaka, så jag hoppas att jag kan komma iväg en vecka i sommar eller strax därefter. Får se vad som händer med mig :D

Sov så gott!

2007-12-11 @ 22:47:01
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: mia dh

Riktigt flådigt,men inte ute:) Ha det finfint.

2007-12-11 @ 23:08:03
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se/
Postat av: elin

ja våra desperatekvällar går inte av för hackor :) Nu är det nog sängen som gäller, jag är trött efter en dag som hemmafru :)

2007-12-11 @ 23:22:14
URL: http://prinsipesans.blogg.se
Postat av: Jenni

Va liten å söt du ser ut där!

2007-12-12 @ 11:31:23
URL: http://missjenni.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback