Claps for the man

Mycket att göra idag: handla mat till julbordet ikväll, fixa grönkål (hitta recept först!), göra klart den där saken som börjar på u och slutar på s. & just det..packlistan får inte förglömmas.

Alla klappar under "granen" var ju inte till mig, min sambomänniska fick prassla lite med:

image2049

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ja, en tam tiger hade varit kul. Eller en koala..eller panda..eller en räv :) Fast jag är nöjd med en vanlig, mysig katt också, haha.

Jo, känns väl alltid som att man hade kunnat göra bättre...men det är sällan så att man faktiskt hade kunnat göra det. Särskilt inte om man har suttit så länge och slitit med den som du har gjort. Det går säkert bra :)

Jag skulle verkligen behöva göra en budget att följa till 100 % - jag har försökt innan, men enbart klara den till 80 %... Värdelös på att vara sträng mot mig själv när shopping kommer mellan mitt samvete och attiraljen :D

Postat av: Sica

Helt rätt ;) tack så mycket! och ha en fortsatt bra dag du med!

2007-12-18 @ 16:43:55
URL: http://sicastyle.blogg.se
Postat av: Johanna

Eskimåskorna... vad ska jag säga? I LOVE!! :D

Inte bara att de är varma och gosiga och att det känns som om man går i tofflor... men också att de är så enkla att skutta i och ur. Köpte dem förra vintern och hade dem HELA TIDEN! ;)

Nackdelen är väl möjligtvis att de inte har nåt vidare "grepp" - de är med andra ord lite halkiga. Och med tanke på dina tidigare berättelser om hundpromenad, halkiga backar och spagat... ehrm, jag vet inte om den kombinationen är optimal :p

2007-12-18 @ 16:44:42
URL: http://www.snartvuxen.blogspot.com
Postat av: Katja

lovika-vantar, sååå bra!

2007-12-18 @ 21:23:15
URL: http://candygal.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback