What´s your plan?

Innan jag bestämde mig för att söka till min nuvarande utbildning så var jag inne på att läsa till SYO/SYV. Jag är glad att det tillslut blev Socionomprogrammet eftersom det känns bredare och jag tror yrket kan vara väldigt spännande. Däremot har jag fortfarande intresset kvar för människors val av utbildning och yrke.
Vad vill du jobba- eller vad jobbar du med? Och framförallt, vad är det som får dig motiverad till det du läser eller arbetar med?

Kommentarer
Postat av: Egoina

ja, då är det verkligen tur att du inte har körkort.. hahah!

Postat av: anna

jag har precis startat eget företag inom foto, illustration och grafisk design..för efter några år med statsvetenskap, engelska, litteraturvetenskap,filosofi, europkunskap, text och bildkommunikation med mera så har jag insett att det är med bild och form jag alltid velat syssla med..och jag vill hålla på med nåt jag gillar inte bara jobba för pengars skull..
kram!

2007-08-29 @ 23:09:01
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Anna L

AHA, spännande med socionom, var jag oxå inne på ett tag men har aldrig riktigt känt mig redo för att plugga sen jag tog studenetn. Kul att du vill mycket med detta, men som du sa vet jag hur man funkar o när du är färdig me skolan kanske du vill ngt helt annat. JAG HOPAPS PÅ DET bästa för dig.Jag söker butiskjobb inom kläder, skor o inredning. Har en stor passion för allt det dära...sen älskar jag att jobba med människor på olika sätt. Tycker det kan vara kul att kombinera båda tex skor o sen det praktiska..som pappersarb. Är väldigt praktisk och ansvara gärna för sånt samt butiksdelen. Har stor erfaenhet av just det praktiska i mitt nuvarande jobb o gillar det. Är väl just hur jag jobbar med människor idag som jag vill ha ett ombyte!!hOPPAS HOPPAS..FÅR REDA PÅ SNART, kanske till och med imon???Nu blir det sängen. Hoppas din sista semsterdag va bra gumman. stor kram på dig.

2007-08-29 @ 23:20:41
URL: http://enoka.mikamusik.se
Postat av: Maddiie : )

Jag vill jobba i en affär, men smink. Jag älskar smink och min största dröm är att bli makeup artist. Men jag vill även jobba i affär, så då slår jag ihop dem och jobbar på Make up store tillexepel ;)
Jag gick 2 år på Teknikprogrammet innan jag kom på vad jag ville bli.. så nu är jag 18 år och går i 1an på handelsprogrammet tillsammans med massor 15 åringar.
Inte så roligt, men det som får min att fortsätta är mina framtidsdrömmar :)

2007-08-30 @ 09:13:14
URL: http://maddiies.blogg.se
Postat av: Linn

jag vet inte så just nu jobbar jag på café och försäker klura ut vad jag vill:)

2007-08-30 @ 10:31:10
URL: http://linnruby.blogg.se
Postat av: S

Något med media, journalistik eller fotograf osv.
Jag går ju media - journalistik på gymnasiet :)

2007-08-30 @ 10:32:51
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Jim

Jag är så rädd för den frågan. Jag utbildar mig till lärare, men om jag fick välja vad som helst skulle jag vilja göra ett radioprogram.

2007-08-30 @ 11:18:32
URL: http://www.jimweb.se
Postat av: carro

Jag utbildar mig till lärare.. Tycker om att jobba med barn.. de gör en så glada.. o så härliga kommentarer de slänger ut sig.. Tycker de känns kul att de deras utveckling också, därför vill jag jobba som lärare i lågstadiet :)

2007-08-30 @ 11:59:47
URL: http://carroat.blogg.se
Postat av: Malin

Haha, ja kom hit och klipp dig billigt :)
Jag vill gärna jobba med grafisk design, läste det på gymnasiet. Men det verkar hopplöst att få så satsar just nu på butikjobb, i västa fall ett lagerjobb.
Såg att du studerar just nu, vilket jag med vill göra, men ska få tummen ur bara. Hur lyckades du med det? :)

2007-08-30 @ 12:01:01
URL: http://malined.blogg.se
Postat av: B

Jag har tagit några omvägar men nu läser jag till ekonom, har alltid haft intresse för siffror och speciellt mycket älskar jag ekvationer! ;) Sifferförälskelsen driver nog på mig och håller mig fokuserad att slutföra min utbildning.

2007-08-30 @ 14:00:35
URL: http://liljelunden.blogspot.com
Postat av: Helena

Jag har länge velat och velat och inte vetat vad jag vill göra, som det dessutom finns lite lediga jobb inom. Men personalvetare hade ju inte varit fel. Sökte till GU, men blev 8:e reserv bara. Bättre lycka nästa gång. Ska dessutom köpa lgh nu så det hade inte funkat ändå. Men min tid kommer... :-)

2007-08-30 @ 14:30:07
URL: http://freeasabird.blogg.se
Postat av: Jim

Det har jag inte tänkt på, tack på tipset.

2007-08-30 @ 16:13:57
URL: http://www.jimweb.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback