Måndag kväll

image1111Ikväll har vi pappa-besök och har ätit bakad potatis med kräftrumpor, räkor, créme fraiche, vitlökssmör och sallad. Efterrätt: glass med blåbär. Helt lövely middag.
Och lyckan blir fullständig om en stund med hjälp av soffan och film!

Kommentarer
Postat av: Christine


Svar från bloggen:
Så sant så. Alla barn kan formas, bara man börjar tidigt. men sen finns det de som kommer från omständigheter som gör att de inte haft det så. Föräldrar som knarkar, super, bråk hemma, barn som förlorat sina föräldrar. Då är det svårt att kanske få en trygg och vettig uppväxt med bra värderingar. :-/
en får man ju tänka på att vissa bara har den personligheten att de vill göra revolt och gå emot allas åsikter. Allt är ju inte svart eller vitt.

Postat av: Natalia

Ja visst är han :)
Kan du polska, typ flytande?
Michael gör fina grejer, gillar även den stöddiga typen som har en tatuering på halsen (glömt vad han heter). Men hans attityd är piss, men en hel del kreationer som han har gjort har varit urläckra. Vem mer är kvar förutom de två och Laura? *noll koll*

2007-08-20 @ 22:03:57
URL: http://hellopiggy.bloggagratis.se
Postat av: Emma

Ah, mysigt med pappa-besök och film. Hoppas att städandet gick bra också ;) Nu ska jag med bege mig mot sängen och vila mina stackars ben efter bergsklättringen ;) Kram!

2007-08-21 @ 01:22:08
URL: http://etornqvist.blogg.se
Postat av: Jim

Själv åt jag linssoppa igår kväll, ensam. Men jag hoppas verkligen att ni hade det riktigt kul. :)

2007-08-21 @ 08:41:31
URL: http://www.jimweb.se
Postat av: emma

mysigt med filmkväll :)

2007-08-22 @ 14:12:49
URL: http://emmaev.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback