Dagens nyheter

Varför i hela fridens namn gör man såhär?

ÖRNSKÖLDSVIK. En ponnyägare utanför Örnsköldsvik har polisanmält ett djurplågeri.

Någon har i början av månaden tagit sig in till ponnyn och klippt av både en stor del av svansen och en stor del av manen.

Ägaren till djuret har anmält händelsen som djurplågeri eftersom ponnyn nu inte kan vifta bort flugor som den besvärades av.



..eller det här:

KRAMFORS. Makarna Uno och Birgitta Byström i Kramfors är bestörta. Blommor från föräldrarnas grav har stulits.

Under våren och sommaren har de planterat blommor för flera hundra kronor på Birgitta Byströms föräldrars grav vid nya kyrkogården i Härnösand.

- Men när vi kom dit i söndras var alla blommor försvunna och Kyrkogårdsförvaltningen hade ingen aning om vad som hänt. Man undrar ju om fler drabbats, säger Uno Byström som bor i Kramfors.


Och så lite dramatik (som jag hoppas att jag aldrig får uppleva):

KRAMFORS. En hjortronplockare i Höga kusten var häromdagen med om en skrämmande upplevelse. Helt plötsligt stod han öga mot öga mot en björn som uppträdde aggressivt.

Mannen, som är en rutinerad jägare, hade hittat ett fint hjortronställe uppe på Saltåsen i Noraström. Plötsligt hörde han ett ljud som han först trodde kom från en korp. Men när mannen reste sig upp fann han sig stå öga mot öga med en björn som vrålade och verkade väldigt aggressiv.

Hjortronplockaren sprang naturligtvis därifrån och försökte gömma sig bakom en tall. Men björnen kom efter och fotsatte att vråla. Lyckligtvis var det då inte så långt till vägen så mannen kunde springa dit och ta skydd i sin bil.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Hehe jo kanske det :) men ja, godis är godast!

Postat av: Mrs Harajuku

Var i Norrland bor du? Gillar verkligen din blogg, sätter guldkant på tillvaron!
Ha en trevlig helg!

2007-08-10 @ 16:30:23
URL: http://www.mrsharajuku.blogg.se
Postat av: Bea

svar: okeej :) han heter egentligen james, vi brukar bara kalla han för fluff :p eurasier är en jättebra familjehund, han e jättelugn och lyder otroligt bra (jag jag ju inte veta om alla gör ) och de är jättebra med barn. Han e världens goaste hund :D

2007-08-10 @ 16:33:32
URL: http://jesuisbeau.blogg.se
Postat av: sanna

Gillar din header :D

2007-08-10 @ 17:48:26
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback