8 timmar om dagen

Som en blixt från klar himmel, eller en fisk som ramlar ner precis framför Pollys näsa..(ni förstår poängen) kom jag på vad jag vill arbeta med.
Jag läser ju till socionom, som är ett väldigt brett yrke. Man kan arbeta inom allt från äldrevården till kriminalvården, kurator på sjukhus, migrationsverket..i princip överallt där det finns människor som behöver någon form av stöd eller hjälp.
Så till vad det är jag tror jag vill göra: barnterapi. Förmodligen behövs vidareutbildning, men det känns helt okej. Plugga är rätt trevligt, det kan jag göra något år till efter examen.

(efter en stunds eftertanke)..är visserligen lite inne på något som lutar åt den juridiska delen med, har ju alltid gillat att skriva, undersöka & söka information. Juridiken vi läste förra året var verkligen intressant med, en av de roligaste kurserna helt klart.

Haha, jag var kanske inte så säker ändå?

Kommentarer
Postat av: Helle

Yes, indeed... ;)

Postat av: evelina

det brukar vara så, man hinner ändra sig om och omigen =) jag skulle med vilja jobba med barn, och har nog VERKLIGEN bestämt mig för socionomutbildningen nu! känns rätt =)
tillbaka till vardagen en dag, imorgon åker jag iväg och flänger runt ända tills fredag kväll! Puh!
själv då? börjar skolan snart?
kramar

2007-08-27 @ 12:04:53
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Ciiis

Hehe,sån är jag med! Ändrar mig lika snabbt som jag bestämmer mig för saker...

2007-08-27 @ 12:09:44
URL: http://cissa.blogg.se
Postat av: Veronica

Himla bra att läsa ett brett program! själv läser jag till civilekonom, det är rätt brett det också:) Hur långt har du kvar av din utbildning?

2007-08-27 @ 12:45:55
URL: http://vervenhag.blogg.se
Postat av: evelina

ja precis! nä jag söker ingenstans nu... kanske om det funnits i linköping, men jag vill inte pendla till norrköping varje dag, och jag vill verkligen inte bli särbo! Så det får vänta! jag sparar ju pengar så länge =)
sköönt att va ledig en hel vecka! Men A jobbar som vanligt?
kram

2007-08-27 @ 13:20:51
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Veronica

Okej, ja de är verkligen skönt! jag har också läst ett år nu. Har 2 eller 3 år kvar, beroende på vad jag vill ha för examen. Kanditat eller magister. Men satsar mest på kanditat så har 2 år kvar då:)

2007-08-27 @ 13:20:52
URL: http://vervenhag.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback