Le helg

Jag har nog haft den lataste helgen ever i sällskap av mina mjukisbrallor och skön musik (lyssnar på idag: Timbuktu). Men jag ska inte klaga, jag tror jag har behövt det. Dessutom regnar det idag och då känns det helt och hållet tillåtet att göra så lite som möjligt.

Det där med regnet är helt okej idag, men imorgon är det Valborg och då får det inte regna! Helst ska det vara kring 20-25 grader och solsken så vi kan sitta ute hela dagen, för att sedan grilla på kvällen och se på majbålet. Jag vill ha en klassisk Valborg med allt vad det innebär - så fram med dig solen!

Nu när det trots allt börjar bli lite vår här uppe så blir jag riktigt sugen på att komma ut i naturen mot fjällen. Vi har bott här sedan september och som längst har vi kommit till
älgfarmen i Bjurholm. Det hade varit otroligt mysigt att ta med Nikki och åka ut en helg till någon liten fjällstuga, vandra lite och äta mat gjord på Trangia-kök.





Kommentarer
Postat av: Anonym

kanske ska ta o beställa en till min norrlänning då? haha...finns den i flera färger??

kram

Postat av: Matilda

Tack så mkt. Bara aningen större va;) Gillar din blogg föresten.*tummen upp*

2007-04-29 @ 17:28:31
URL: http://lostworld.blogg.se
Postat av: Ulrika

Hej!!!
Kul att du skrev på min blogg...
Våren kommer till dig också snart ska du se!!
Det är så härligt när det börjar grönska!!
Kram!

2007-04-29 @ 17:34:14
URL: http://ulrikaolsson.blogg.se
Postat av: Anonym

ååå typiskt... vad gör du då? på jobbet? förstår att det kan a skönt o dryga ut kassan! hur mkt jobbar du? tar du fullt studielån?

kram

2007-04-29 @ 17:45:16
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Jenni

Ja, men älgfarmen va ju en klass för sig :) Men snart får vi hitta på nåt kul igen. Du, ja, A å T! Å Nikki kan åxå följa me!!!

2007-04-29 @ 19:41:46
URL: http://jenniiumea.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback